Ventilatoren

Het gebruik van ventilatoren zorgt voor een veilige werksituatie in besloten ruimtes. Wij verhuren o.a. Ramfan ventilatoren voor besloten ruimtes, Atex-ventilatoren voor gebruik in zones met explosiegevaar en ventilatiesystemen voor gebruik in mangaten. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 

Ventilatoren voor industriële of besloten ruimtes

Onze krachtige, compacte en lichtgewicht Ramfan ventilatoren zijn geschikt voor besloten industriële ruimtes. Hoe groter de ventilator hoe hoger de luchtstroom is die de Ramfan ventilator produceert. Hoe groter de besloten ruimte, hoe groter de capaciteit ventilator moet zijn. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste Ramfan ventilator.

Atex ventilatoren en zones

Trident Safety Services heeft diverse Atex ventilatoren in het assortiment. Atex-ventilatoren zijn bedoeld voor gebruik in zones met explosiegevaar. Iedere werkgever is volgens de Europese richtlijn verplicht om een ATEX zonering aan te geven in ruimtes waar explosieve stoffen aanwezig zijn. De zones zijn opgedeeld in zones met gas-of dampexplosiegevaar (zone 0,1 en 2) en zones met stofexplosiegevaar (20,21 en 22). Trident Safety Services heeft zowel ventilatoren geschikt voor het voorkomen van gas-en dampexplosiegevaar als stofexplosies.

M.E.D. System en ventilatieslangen

Dankzij het Mangat Entry Device systeem (M.E.D. System) wordt het mangat continue geventileerd zonder dat de slang het mangat vult. Zo blijft er voldoende ruimte om het mangat te betreden en te vluchten in geval van calamiteit.

Ventilatieslangen worden gebruikt voor de toevoer van verse of warme lucht en de afvoer van vervuilde lucht. Met extra ventilatieslangen verlengt de afstand om lucht aan- of af te voeren.

Industriële ventilatoren huren bij Trident Safety Services

Trident Safety Services verhuurt diverse ventilatoren voor het aan- of afvoeren van lucht. Voor elke situatie hebben we de juiste ventilator zodat uw personeel veilig kan werken. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via info@tridentsafety.nl of 0031 115 610120.