Brandblusser

Heeft u tijdelijk (extra) brandblussers nodig? Trident Safety Services heeft een uitgebreid assortiment brandblussers voor het blussen van vaste en vloeibare stoffen, gassen en metalen. Voor één dag of een langdurig project, in Nederland of België. Trident Safety Services is uw (tijdelijke) partner voor brandblussers.

Poederblusser huren

Poederblussers zijn geschikt voor ABC branden, oftewel vaste stoffen, vloeistoffen, gassen en elektrische installaties tot 1000V.  Met een poederblusser blus je onder andere papier, hout, textiel, verpakkingsmateriaal, oplosmiddelen, olie, benzine en kunststof. Wij verhuren poederblussers met een inhoud van 6 kg, 9 kg en 12 kg.

Bio schuimblusser

Deze brandblussers zijn gevuld met milieuvriendelijk blusschuim. Een BIO schuimblusser blust snel en effectief vaste stoffen en brandbare vloeistoffen zoals olie, smeermiddelen, vetten en bepaalde soorten plastic. Na het blussen kan het schuim makkelijk worden opgeruimd met water. Trident Safety Services verhuurt BIO schuimblussers van 6 en 9 liter.

Koolzuursneeuwblusser/CO2 blusser huren

De koolzuursneeuwblusser, ook wel CO2 blusser genoemd is geschikt voor het blussen van vloeistoffen (brandklasse B) zoals oplosmiddelen, olie, benzine en het blussen van elektrische apparatuur tot 1000 Volt. Een koolzuursneeuwblusser laat geen reststoffen achter. Wij verhuren koolzuursneeuwblussers van 5 kg.

Vetbrandblusser

Een vetblusser is geschikt voor AF branden. De vetbrandblusser is speciaal ontwikkeld voor gebruik in keukens en horecagelegenheden. Met een vetblusser blus je onder andere bakolie, frituurvet en plantaardige en dierlijke vetten. Bij Trident Safety Services huur je vetbrandblussers van 6 liter.

Schuimblusunit huren

Bij Trident Safety Services kunt u ook terecht voor het huren van een draagbare schuimblusunit. De schuimblusunit bestaat uit een tank welke gevuld kan worden met een schuimvormend middel. Inhoud 12 liter.

Brandblussers huren bij Trident Safety Services

Wilt u een brandblusser huren? U bent bij Trident Safety Service aan het juiste adres! Neem nu contact met ons op via +31 115 61 01 20 of vul ons offerteformulier in.