Valbescherming & Klimmateriaal

Heeft u een (eenmalige) klus op grote hoogte of in een besloten ruimte? Bij Trident Safety Services huurt u alle benodigde veiligheidsmiddelen, valbeveiligingssystemen en klimmaterialen. Huren kan vanaf één dag, maar ook voor een langere periode. Bekijk hier ons aanbod.

Advies op maat

Moeten uw werknemers werkzaamheden uitvoeren boven de 2,5 meter, dan is een valbescherming verplicht indien de werkplek geen hekwerk heeft. Ook bij klussen in een besloten ruimte is het dragen van valbescherming en klimmateriaal verplicht. Maar welke veiligheidsmiddelen heeft u nu precies nodig? Dat is per situatie verschillend en daarom adviseren wij u graag!
 

Valbeveiliging

We beschikken over een ruim assortiment valbeveiligingen, zoals veiligheidslijnen, anti-val touwklemmen, valstopblokken, handlieren, driepoten, touwladders (monkey, embarkation en pilot ladder) valgordels en vallijnen. Onze valbeveiligingen zijn periodiek getest en gekeurd volgens de wettelijke normen en richtlijnen.

Valbescherming en klimmateriaal huren bij Trident Safety Services

Trident Safety Services verhuurt valbeveiliging, zoals veiligheidslijnen, veiligheidsgordels en vallijnen voor een dag of een langere periode aan bedrijven en particulieren. Ook voor het huren van klimmateriaal zoals touwklemmen, valstopblokken en touwladders bent u bij Trident Safety Services aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via info@tridentsafety.nl of 0031 115 610120