Ademhalingsbescherming

Het inademen van gevaarlijke stoffen kan grote gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om de juiste adembescherming te dragen. Overigens is het dragen van goede adembescherming verplicht op plaatsen waar gewerkt wordt met schadelijke stoffen. Trident Safety Services verhuurt ademhalingsbeschermingsmiddelen, zoals ademlucht toestellen en volgelaatsmaskers.

Volgelaatsmaskers

Werk je met gevaarlijke stoffen, gassen en /of dampen dan mag een volgelaatsmasker niet ontbreken. Volgelaatsmaskers bedekken de mond, neus, kin en het gezicht. Een volgelaatsmasker wordt gebruikt in combinatie met een stof-, gas-, damp- of combinatiefilter.

Ademautomaat

Ook het huren van een ademautomaat behoort tot de mogelijkheden. Met een ademautomaat heeft u meer bewegingsvrijheid dan een ademluchttoestel. Trident Safety Services heeft drie types ademautomaten: de Drager PSS, MSA SutoMaXX en de Interspiro Spiromatic+.

Ademluchttoestel

Een ademluchttoestel wordt gebruikt om veilig te ademen in een omgeving waar rook en/of schadelijke stoffen aanwezig zijn. Via een reduceerventiel en een ademhalingsautomaat wordt lucht gedoseerd naar behoefte en in het ademmasker gebracht.

Ademhalingsbescherming huren bij Trident Safety Services

Trident Safety Services verhuurt ademhalingsbescherming materialen voor een dag of een langere periode. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via info@tridentsafety.nl of 0031 115 61 01 20.