Blustechniek

Gaat u een brandoefening houden en heeft u daarvoor materiaal nodig? Trident Safety Services verhuurt diverse brandweermaterialen zoals, brandslangen, armaturen en straalpijpen. Alle blustechniek materialen middelen zijn los te huur, maar ook een op maat gemaakt pakket stellen we graag samen.

 
 

Brandslangen

Voor het blussen van een brand wordt er meestal gebruik gemaakt van brandslangen. De brandslangen ook wel waterslangen genoemd mogen dan ook niet ontbreken tijdens een evenement of brandweeroefening. Brandslangen met een lengte van 20 meter zijn bij Trident Safety Services verkrijgbaar.

Armaturen

Met alleen een brandslang kunt u geen brandoefening houden. Brandslangen moeten aangesloten worden op de watervoorziening. U wilt wellicht brandslangen langer maken of schuim toevoegen. Trident Safety Services heeft een uitgebreid assortiment armaturen, zoals Storz koppelingen, Storz blindkappen, tussenmengers, verzamelstukken, verdeelstukken en meer. Wij hebben alle brandweermaterialen in huis voor uw brandoefening.

Straalpijpen

Essentieel bij het blussen van een brand is de straalpijp. Een straalpijp is het spuitstuk wat gemonteerd wordt op de brandslang, waardoor het water met hoge druk uit de slang komt. Door gebruik te maken van een goede straalpijp wordt een brand sneller geblust. Trident Safety Services biedt drie type straalpijpen aan:

  • Straalpijpen Jet/Spray
  • Straalpijpen traploos verstelbaar
  • Straalpijpen sproeinozzles

Brandweermaterialen huren bij Trident Safety Services

Trident Safety Services verhuurt brandweermaterialen voor een dag of een langere periode. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via info@tridentsafety.nl of 0031 115 61 01 20.