Redding & Evacuatie

Heeft u een tijdelijk project op grote hoogte of op het water? Heeft u een klus in een besloten ruimte? Trident Safety Services heeft een uitgebreid assortiment redding- en evacuatiemiddelen. Zo blijft u veilig werken!

Veilig werken

Veiligheid van personeel gaat boven alles. Bij veilig werken in een besloten ruimte, op het water of op hoogte komt redding en evacuatie kijken. Of het nu gaat om het redden van mensen in een besloten ruimte, de inspectie van reactoren, onderhoud aan windmolens of de evacuatie van mensen op een productieplatform Trident Safety Services biedt veiligheidsoplossingen voor elke werksituatie.

Reddingsmiddelen

Reddingsmiddelen zijn gemaakt om mensen te redden in gevaarlijke situaties, zoals bij branden of in het water. Trident Safety Services verhuurt reddingsvesten voor gebruik door de brandweer, politie, Rijkswaterstaat en voor gebruik tijdens laswerkzaamheden of in de industrie. Werken uw collega’s op hoogte, in schachten of tunnels dan is een valbeveiliging en ademlucht belangrijk. Trident Safety Services biedt met het AlphaFP harnas met Airgo Pro ademluchttoestel een 2 in 1 oplossing.

Evacuatiemiddelen

De evacuatiemiddelen van Trident Safety Services zijn geschikt om mensen met een mobiliteitsprobleem snel en efficiënt te evacueren. Zo is de kuipbrancard perfect voor de evacuatie door mangaten. De brancard is ook in te zetten als sleepkorf, abseil-of transportkuip. De Mangat glijbaan dient als reddingsglijbaan in geval van calamiteiten in besloten ruimtes zoals mangaten en silo’s.

Redding- en evacuatiemiddelen huren bij Trident Safety Services

Trident Safety Services verhuurt reddings-en evacuatiemiddelen zoals reddingsvesten en kuipbrancards voor een dag of een langere periode aan bedrijven en particulieren. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via info@tridentsafety.nl of 0031 115 610120.