BHV

BHV hulpmiddelen nodig voor de BHV training? Trident Safety Services verhuurt diverse BHV hulpmiddelen zoals brandpoppen, blusbakken, brandblussers, mobiele nooddouches en portofoons. Alle bhv middelen zijn los te huur, maar een op maat gemaakt pakket stellen we ook graag voor uw samen. 

Blusbak

Vlam in de pan oefenen tijdens de BHV-training? Dat kan met een blusbak. Met een blusbak kun je realistisch trainen met kleine blusmiddelen zoals een schuimblussers.Trident Safety Services verhuurt blusbakken. 

Brandpop

Met een brandpop leer je hoe je met een blusdeken vlammen moet doven. Een brandpop kan tijdens de BHV-training niet ontbreken. Wij verhuren brandpoppen inclusief gel om de pop in brand te steken en een blusdeken. 

Mobiele nooddouche Atex

Bestaat de kans dat uw medewerkers worden blootgesteld aan hitte, bijtende stoffen of agressieve aërosolen? Onze mobiele nooddouche Atex is eenvoudig en snel op te zetten en daardoor perfect toepasbaar bij een Bhv-cursus of tijdelijke shut down.

Portofoon

Snelle communicatie is in noodsituaties van levensbelang. Daarom wordt er in BHV trainingen aandacht besteed aan de communicatie met behulp van portofoons. Wij verhuren portofoons per set van 2.

BHV middelen huren bij Trident Safety Services

Trident Safety Services verhuurt BHV middelen voor een dag of een langere periode. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via info@tridentsafety.nl of 0031 115 61 01 20.