Nooddouches

Menig werk brengt risico’s met zich mee. Met name in een fabriek of in een laboratorium, lopen medewerkers vaak gevaar om met agressieve stoffen in aanraking te komen. Maar ook in andere situaties waar de kans op verbranding bestaat, zijn nooddouches onmisbaar. Vaste of verplaatsbare en draagbare douches, decontaminatie- of oog- en gelaatsdouches.

Nooddouches zijn er in vele soorten, maten en merken.
Voor iedere situatie is er een toepassing op maat. Voor het maken van een juiste keuze hierin is Trident Safety Services de ideale partner.

Ontwerpen:
Het ontwerpen, samenstellen, installeren en onderhouden van nooddouches is één van de specialismen uit het diensten pakket van Trident Safety Services. Het bedrijf construeert douches, die voldoen aan de wensen van de klant. Het uiteindelijke resultaat biedt daardoor een maximum aan veiligheid en betrouwbaarheid voor de opdrachtgever. Wanneer de specialisten van Trident Safety Services bij een klant de ideale situatie voor nooddouches onderzoeken, gaan zij uit van douches of cabines die op de markt aangeboden worden. Als het bestaande aanbod geen uitkomst biedt, ontwerpt Trident Safety Services een toepassing op basis van bestaande onderdelen.

Kantoor Trident Safety

Ontvang een vrijblijvende offerte
Neem contact op via 0115 610 120 of vul het offerte-formulier in voor een vrijblijvend voorstel.

Ontvang een offerte