Over ons

Trident Safety Services B.V. is uw partner op het gebied van verhuurverkoop en onderhoud van veiligheidsmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in veiligheidsmiddelen en werkzaamheden die voor u bijzaak zijn! 

Van de aanschaf van een brandblusser tot het compleet inrichten van een pand of industrieterrein. Trident Safety Services helpt u graag. De gespecialiseerde medewerkers van Trident Safety Services ontlasten uw bedrijf en verzorgen op elk gewenst moment de benodigde gecertificeerde veiligheidsmiddelen. Wij keuren en testen periodiek de producten volgens bijbehorende wettelijke normen en/of richtlijnen. De veiligheid, de werking en het vertrouwen in de apparatuur kunnen wij hierdoor voor 100% garanderen.

Ook kunt u bij Trident Safety Services terecht voor het instrueren en/of opleiden van uw medewerkers.De producten en diensten van Trident Safety Services BV bewijzen hun toegevoegde waarde. Elke dag opnieuw.

Verhuur van veiligheidsmiddelen

Veiligheidsmiddelen huren? Dan bent u bij Trident Safety Services aan het juiste adres. Wij verhuren persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsmiddelen en veiligheidsapparatuur. Voor een dag of langdurig project, in Nederland of België Trident Safety Services is uw partner in veiligheidsmiddelen.

Veiligheidsproducten 

Trident Safety Services heeft een breed assortiment veiligheidsproducten. We bieden veiligheidsproducten aan op het gebied van brandbeveiliging, ademhalingsbescherming, gasdetectie, BHV en EHBO, redding en evacuatie, valbescherming en klimmaterialen. Bovendien bieden we veiligheidsmiddelen aan voor de scheepvaart.

Natuurlijk zijn alle producten voorzien van de CE keuring en zijn wij gecertificeerd.

Trident Safety Services 

Heeft u tijdelijk behoefte aan (extra) veiligheidsmiddelen? Wilt u zeker zijn van gecertificeerde veiligheidsmiddelen? Trident Safety Services BV biedt de oplossing. De gespecialiseerde medewerkers van Trident Safety Services ontlasten uw bedrijf en verzorgen op elk gewenst moment de benodigde gecertificeerde veiligheidsmiddelen. We controleren, repareren, testen en certificeren persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm), veiligheidsmiddelen en veiligheidsapparatuur. Heeft u een shutdown of turnaround project? Maak gebruik van de Trident Safety Rentals. Wij nemen uw zorg uit handen voor de complete veiligheidsuitrusting.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel of mail ons.

Kantoor Trident Safety

Ontvang een vrijblijvende offerte
Neem contact op via 0115 610 120 of vul het offerte-formulier in voor een vrijblijvend voorstel.

Ontvang een offerte