Blusmiddelen

Als bestrijdingsmiddel bij een beginnende brand zijn blusmiddelen niet meer weg te denken uit onze samenleving. Door de beschikbaarheid  en de snelle verplaatsbaarheid van blusmiddelen naar de locatie van de beginnende brand zijn blusmiddelen een belangrijk onderdeel van de brandpreventie maatregelen.

Aantoonbaar is gebleken dat door de aanwezigheid van brandblussers bij meer dan 85% van alle beginnende branden voorkomen kan worden dat deze zich kunnen ontwikkelen tot een brand met als gevolg enorme schade aan mens, materiaal en milieu.

Het assortiment blusmiddelen van Trident Safety Services bestaat uit diverse typen draagbare en verrijdbare: Poederblussers, Schuimblussers, Koolzuursneeuwblussers (CO2 blusser), Vetbrandblusser geschikt voor diverse toepassingen en locaties.

Voor advies over welke soort en type brandblusser het meest geschikt is en toegepast kan worden in uw situatie beschikt u bij Trident Safety Services over de mogelijkheid om een projectering uit te laten voeren conform de NEN 4001.

Kantoor Trident Safety

Ontvang een vrijblijvende offerte
Neem contact op via 0115 610 120 of vul het offerte-formulier in voor een vrijblijvend voorstel.

Ontvang een offerte