Verkoop

Trident Safety Services heeft een breed assortiment veiligheidsproducten. We bieden veiligheidsproducten aan op het gebied van brandbeveiliging, ademhalingsbescherming, gasdetectie, BHV en EHBO, redding en evacuatie, valbescherming en klimmaterialen. Bovendien bieden we veiligheidsmiddelen aan voor de scheepvaart. Natuurlijk zijn alle producten voorzien van de CE keuring en zijn wij gecertificeerd. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag. 

Aanbod veiligheidsproducten

In ons totaalconcept kan de verkoop van veiligheidsproducten niet ontbreken. Trident Safety Services biedt veiligheidsproducten op het gebied van brandveiligheid, ademhalingsbescherming, gasdetectie, redding en evacuatie en valbescherming.

Nooddouches

Nooddouches zijn er in vele soorten en maten. Voor iedere situatie heeft Trident Safety Services een nooddouche. Wij ontwerpen, samenstellen, installeren en onderhouden nooddouches.

BHV en EHBO

Wij voorzien uw bedrijf van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en apparatuur. Bovendien bieden we ook BHV trainingen aan.

Veiligheidsmiddelen voor schepen

Veiligheidsmiddelen voor de scheepvaart ontbreken niet in ons assortiment. Trident Safety Services verkoopt reddingsvlotten, CO2 systemen, ademhalingsbescherming, gasdetectie producten, reddingsvesten, brandblussers en brandslangen voor aan boord.

Kantoor Trident Safety

Veiligheidsproducten kopen bij Trident Safety Services

Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag bij de aanschaf van een brandblusser tot het compleet inrichten van een bedrijfspand of industrieterrein. 

Ontvang een vrijblijvende offerte
Neem contact op via 0115 610 120 of vul het offerte-formulier in voor een vrijblijvend voorstel.

Ontvang een offerte